Dansschool Hellendoorn

Het adres voor dansen en gezelligheid!

 

◊ Rock & Roll ◊ Salsa ◊ Tango ◊ Stijldansen ◊ Kids-swing ◊ Dance 4 Fans ◊ Streetdance ◊ Breakdance ◊

◊ Zumba ◊

Zumba doe je bij dansschool Hellendoorn

Zumba heet de nieuwste rage die over is komen waaien uit amerika, als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houd, dan is dit misschien iets voor jou !! Zumba is een dans/fitnessprogramma ge�nspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren '90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode uiteindelijk naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba komt uit het Colombiaanse, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorie�n mee(tussen de 800 en 1000) en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden. Op de offici�le website staat ook niet voor niets te lezen: "Ditch the workout. Join the party!"

Zumba is niet te verwarren met alle andere zaken die fitness centra aanbieden. Het is geen Aerobics. Het is dansen en dit is ook meteen de reden waarom veel sportscholen het niet aanbieden in hun lesaanbod.

Zumba speelt eigenlijk in op wat dansscholen al jaren weten; dansen is fitness maar dan leuker , waarbij ook je hersenen getraind worden en niet alleen je lichaam.

Je hebt geen partner nodig, en het is zowel voor vrouwen als mannen geschikt, en er zijn diverse levels,” Zumba easy en advanced” Binnenkort ook Zumba kids!

Dansschool Hellendoorn beschikt over 2 gediplomeerde instructrices, die getraind zijn door de instrukteurs van Alberto -beto- Perez, waarvan een instructrice dit jaar Nederlands kampioen latin is geworden.

Doe je mee dan kun je nu profiteren van de aanbieding:

Nieuw, de strippenkaart,al v.a. €3,50 per les

10 strippen, €50,- en 20 strippen €95,-, voor de trouwe bezoekers nog extra voordeel; kom je 8 maal binnen een maand,dan krijg je 1 strip gratis!

Natuurlijk geen inschrijfgeld.

Op maandag om 18:00, 19:00 Dinsdag 19:00 Woensdag 9:00 Donderdag 19:00 Vrijdag 9:00

Bel voor info, 06-55140501 Wim Hellendoorn

Wij geven les in de volgende plaatsen:
Someren, Budel, Nederweert, Mierlo-Hout, Mierlo, Brouwhuis, Nuenen, Eersel,
Hapert, Valkenswaard, Bergeyk, Reusel, Vessem en Aalst-Waalre

Voor meer informatie: Dansschool / Danscentrum Hellendoorn, Boerenkamplaan 43 te Someren Tel: 06-55140501